روغن هاو چربیهای خوراکی , 2009-12-23

عنوان : ( بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L) )

نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست , فرهاد خانزاده , امیر حسین الهامی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L.) به طریقه غرقابی و با حلال دی اتیل اتر(10:1w/v ) استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن شامل مقدار روغن، اسیدیته آزاد، اندیس اسیدی، صابونی، استر، یدی، پراکسید، میانگین وزن مولکولی اسید‌های چرب، مواد غیر صابونی شونده، ضریب شکست، ویسکوزیته، وزن مخصوص، رطوبت، مقدار پوسته و مغز، رنگ و نمایه اسید‌های چرب به روش گاز کروماتوگرافی تعیین شد. نتایج نشان می‌دهند که محتوی روغن، 9/1±8/22 درصد و اندیس صابونی 427/0±05/166 میلی گرم در هر گرم روغن است. روغن بذر کنگر با داشتن بترتیب 59/29% و 59/54% اولئیک اسید و لینولئیک اسید، بسیار غیراشباع است و در دمای اتاق مایع است. رنگ آن زرد(8/0 قرمز، 14 زرد و 0 آبی) و ترکیبات غیر صابونی شونده آن عبارتند از β-سیتوسترول (%2506/35) و پس از آن استیگماسترول (%6945/11) که مجموعا 6821/1% می‌باشند

کلمات کلیدی

, روغن بذر کنگر, گاندلیا تورنفورتی, خصوصیات فیزیکوشیمیایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1013437,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین and فرهاد خانزاده and امیر حسین الهامی},
title = {بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L)},
booktitle = {روغن هاو چربیهای خوراکی},
year = {2009},
location = {شهر قدس تهران, ايران},
keywords = {روغن بذر کنگر، گاندلیا تورنفورتی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L)
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A فرهاد خانزاده
%A امیر حسین الهامی
%J روغن هاو چربیهای خوراکی
%D 2009

[Download]