همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران , 2010-02-28
عنوان : ( بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن )
نویسندگان: منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , شهرام بیرقی طوسی , احمد رضا بهرامی ,فایل:
Full Text

چکیده
کاربرد بسته بندی های تجزیه پذیر حاوی مواد ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی به دلیل به حداقل رساندن فرآیند های سالم سازی فرآورده و به تبع آن حفظ ارزش غذایی و افزایش کیفیت محصول مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر که حاوی اسانس آویشن شیرازی می باشد بر باکتری های اشرشیا کلی سالمونلا اینتریتیدیس استافیلو کوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس مورد بررسی قرار گرفت...