همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران , 2010-02-28

عنوان : ( بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن )

نویسندگان: منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , شهرام بیرقی طوسی , احمد رضا بهرامی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

کاربرد بسته بندی های تجزیه پذیر حاوی مواد ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی به دلیل به حداقل رساندن فرآیند های سالم سازی فرآورده و به تبع آن حفظ ارزش غذایی و افزایش کیفیت محصول مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر که حاوی اسانس آویشن شیرازی می باشد بر باکتری های اشرشیا کلی سالمونلا اینتریتیدیس استافیلو کوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس مورد بررسی قرار گرفت...

کلمات کلیدی

فیلم خوراکی ایزوله پروتئینی آب پنیر اسانس آویشن شیرازی باکتری های پاتوژن
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1014480,
author = {شاکری, منیرالسادات and شهیدی, فخری and شهرام بیرقی طوسی and احمد رضا بهرامی},
title = {بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن},
booktitle = {همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران},
year = {2010},
location = {تهران, ايران},
keywords = {فیلم خوراکی ایزوله پروتئینی آب پنیر اسانس آویشن شیرازی باکتری های پاتوژن},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن
%A شاکری, منیرالسادات
%A شهیدی, فخری
%A شهرام بیرقی طوسی
%A احمد رضا بهرامی
%J همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران
%D 2010

[Download]