عنوان : ( بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن )
نویسندگان: منیرالسادات شاکری , فخری شهیدی , شهرام بیرقی طوسی , احمد رضا بهرامی ,چکیده
کاربرد بسته بندی های تجزیه پذیر حاوی مواد ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی به دلیل به حداقل رساندن فرآیند های سالم سازی فرآورده و به تبع آن حفظ ارزش غذایی و افزایش کیفیت محصول مورد توجه قرار گرفته اند. در این تحقیق اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی آب پنیر که حاوی اسانس آویشن شیرازی می باشد بر باکتری های اشرشیا کلی سالمونلا اینتریتیدیس استافیلو کوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس مورد بررسی قرار گرفت...
کلمات کلیدی
فیلم خوراکی ایزوله پروتئینی آب پنیر اسانس آویشن شیرازی باکتری های پاتوژن@inproceedings{paperid:1014480,
author = {شاکری, منیرالسادات and شهیدی, فخری and شهرام بیرقی طوسی and احمد رضا بهرامی},
title = {بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن},
booktitle = {همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران},
year = {2010},
location = {تهران, ايران},
keywords = {فیلم خوراکی
ایزوله پروتئینی آب پنیر
اسانس آویشن شیرازی
باکتری های پاتوژن},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن
%A شاکری, منیرالسادات
%A شهیدی, فخری
%A شهرام بیرقی طوسی
%A احمد رضا بهرامی
%J همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران
%D 2010