عنوان : ( مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی )
نویسندگان: میلاد فتحی , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این پژوهش از مدل های شبکه عصبی مصنوعی به منظور پیشگویی سینتیک انتقال جرم کیوی ،40 ، طی فرآیند آبگیری اسمزی استفاده گردید. آبگیری اسمزی در محلول های ساکارز با غلظت 30 90 و 120 دقیقه انجام ،60 ، 40 و 60 درجه سانت یگراد ب همدت 30 ، 50 و 60 درصد و در دماهای 20 شد. برای پیشگویی درصد جذب مواد جامد و کاهش آب از شبکه عصبی مصنوعی چند لایه با 3 ورودی (شرایط فرآیند) استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل شبکه عصبی دارای 9 نورون در لایه پنهان بیشترین تطابق را با داده های آزمایشی داشته و قادر به پیشگویی درصد جذب مواد جامد و کاهش آب 0 م یباشد. / 0 و 99 / با ضریب همبستگی ب هترتیب
کلمات کلیدی
, آبگیری اسمزی, شبکه عصبی مصنوعی, سینتیک انتقال جرم, کیوی@article{paperid:1017093,
author = {فتحی, میلاد and محبی, محبت and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی},
journal = {فرآوری و نگهداری مواد غذایی},
year = {2009},
volume = {1},
number = {1},
month = {April},
issn = {2423-3544},
pages = {1--12},
numpages = {11},
keywords = {آبگیری اسمزی، شبکه عصبی مصنوعی، سینتیک انتقال جرم، کیوی},
}
%0 Journal Article
%T مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی
%A فتحی, میلاد
%A محبی, محبت
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J فرآوری و نگهداری مواد غذایی
%@ 2423-3544
%D 2009