عنوان : ( درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ )
نویسندگان: محسن مهدیانی , حسن صدرنیا ,چکیده
توجه به کیفیت محصولات کشاورزی برای رقابت با بازار از مسائل مورد توجه مسولان امر میباشد، به همین دلیل شرکتها و موسسات مرتبط همواره درصدد کسب تمامی استانداردهای موجود برای محصولات خود میباشند. بهره گیری از روشی دقیق و سریع مطابق با استاندارد میتواند در افزایش کیفیت محصول و افزایش مشتری پسندی آن محصول نقش بسزایی داشته باشد. در مقاله حاضر به بررسی امکان استفاده از پردازش تصویر برای شناسایی و شمارش کشمش سالم و دم آن اقدام گردید. در این آزمایش، تصویری از کشمش تهیه شد، سپس با استفاده از الگوریتمهای پردازش تصویر تعداد کشمش سالم در تصویر و دم آنها شمارش گردید و دیگر ویژگیها نیز مانند درصد کشمش سالم، درصد دم، در یک رابط گرافیکی قرار داده شد. آزمایش نشان داد الگوریتم پردازش تصاویر توانایی تشخیص صحیح 98.95 درصد کشمش سالم از ناسالم و 98.61 درصد دم را دارد.
کلمات کلیدی
, پردازش تصویر, درجه بندی کشمش, دم کشمش, رابط گرافیکی کاربر@inproceedings{paperid:1017190,
author = {مهدیانی, محسن and صدرنیا, حسن},
title = {درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ},
booktitle = {ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون},
year = {2010},
location = {کرج, ايران},
keywords = {پردازش تصویر، درجه بندی کشمش، دم کشمش، رابط گرافیکی کاربر},
}
%0 Conference Proceedings
%T درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ
%A مهدیانی, محسن
%A صدرنیا, حسن
%J ششمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
%D 2010