چهارمین کنگره علوم دامی ایران , 2010-09-20

عنوان : ( ارزیابی اثر افزودن آنزیم فیتاز میکروبی بر انرژی قابل هضم ظاهری و فسفر قابل دسترس تریتیکاله )

نویسندگان: حیدر زرقی , ابوالقاسم گلیان , حسن کرمانشاهی , حسن عاقل ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق اثر افزودن آنزیم فیتاز میکروبی بر انرژی قابل هضم ظاهری و فسفر قابل دسترس تریتیکاله در جوجه های گوشتی بررسی شده است

کلمات کلیدی

, انرژی قابل متابولیسم, تریتیکاله, فیتاز, فسفر, جوجه های گوشتی