عنوان : ( بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاریI )
نویسندگان: حسن محمدی عمارت , , عبدالمنصور طهماسبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این آزمایش برای بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و متیونین جیره بر کیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ، 720 قطعه مرغ 15 و 16 درصد) و پنج سطح ، در یکی از 15 تیمار جیره اختصاص یافتند. سه سطح پروتئین ( 14 (Hy-line W- تخمگذار ( 36 0 درصد) به روش فاکتوریل 3 5 و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اعمال شدند. / 0 و 43 /40 ،0/37 ،0/34 ،0/ متیونین ( 31 مرغها به مدت چهار دوره 28 روزه از سن 28 تا 44 هفتگی تغذیه شدند. هر سه قفس مجاور با 12 قطعه مرغ یک تکرار و هر چهار تکرار با یک تیمار تغذیه شدند. برای تعیین درصد و ضخامت پوسته، از هر تکرار سه عدد تخم مرغ در پایان هر دوره ( 4 هفته) انتخاب و برای تعیین قطر طولی و عرضی، از تمام تخم مرغهای سه روز متوالی پایان هر دوره استفاده شد. با افزایش سطح پروتئین جیره ضخامت پوسته به طور معنی داری کاهش یافت در حالیکه درصد پوسته، قطر طولی، قطر عرضی و شاخص اند ازه تخم مرغ 0 درصد) جیره افزایش معنی داری / 0 به 43 / تغییر معنی داری نداشتند. قطر طولی و عرضی تخم مرغ با افزایش سطح متیونین (از 31 یافتند در صورتیکه درصد پوسته، ضخامت پوسته و شاخص اندازه تخم مرغ تغییر معنی داری نداشتند.
کلمات کلیدی
, پروتئین, متیونین, درصد پوسته, ضخامت پوسته, قطر طولی, قطر عرضی@inproceedings{paperid:1017586,
author = {محمدی عمارت , حسن and , and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاریI},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {پروتئین، متیونین، درصد پوسته، ضخامت پوسته، قطر طولی، قطر عرضی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاریI
%A محمدی عمارت , حسن
%A ,
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J چهارمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2010