عنوان : ( بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذارII )
نویسندگان: حسن محمدی عمارت , , عبدالمنصور طهماسبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این آزمایش برای بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و متیونین جیره بر کیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ، 420 قطعه مرغ 14 و 15 درصد) و پنج سطح ، در یکی از 15 تیمار جیره اختصاص یافتند. سه سطح پروتئین ( 13 (Hy-line W- تخمگذار ( 36 0 درصد) به روش فاکتوریل 3 5 و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اعمال شدند. / 0 و 37 /34 ،0/31 ،0/28 ،0/ متیونین ( 25 مرغها به مدت سه دوره 28 روزه از سن 50 تا 62 هفتگی تغذیه شدند. هر دو قفس مجاور با 7 قطعه مرغ یک تکرار و هر چهار تکرار با یک تیمار تغذیه شدند. برای تعیین درصد و ضخامت پوسته، از هر تکرار سه عدد تخم مرغ در پایان هر دوره ( 4 هفته) انتخاب و برای تعیین قطر طولی و عرضی، از تمام تخم مرغهای سه روز متوالی پایان هر دوره استفاده شد. با افزایش سطح پروتئین در حالیکه قطر طولی و قطر عرضی تخم مرغ افزایش (P<0/ جیره درصد و ضخامت پوسته به طور معنی داری کاهش یافتند ( 01 0 درصد) جیره افزایش معنی / 0 به 37 / قطر طولی و عرضی تخم مرغ با افزایش سطح متیونین (از 25 .(P<0/ معنی داری داشتند ( 05 در صورتیکه درصد پوسته، ضخامت پوسته و شاخص اندازه تخم مرغ تغییر نکردند.
کلمات کلیدی
, پروتئین, متیونین, درصد پوسته, ضخامت پوسته, قطر طولی, قطر عرضی@inproceedings{paperid:1017587,
author = {محمدی عمارت , حسن and , and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذارII},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {پروتئین، متیونین، درصد پوسته، ضخامت پوسته، قطر طولی، قطر عرضی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذارII
%A محمدی عمارت , حسن
%A ,
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J چهارمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2010