پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (5), شماره (2), سال (2009-11) , صفحات (123-135)

عنوان : ( بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبک ههای عصبی مصنوعی )

نویسندگان: محمدرضا امیریوسفی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

خشک کردن اسمزی، به عنوان یک روش فرآوری کمینه طی ده ه های گذشته اهمیت بسیاری یافته است . این فرآیند مستلزم انتقال جرم م یباشد که با روش های مختلف، عمدتاً مبتنی بر قانون فیک، مدل سازی م یشود. در این پژوهش، فرآیند مدل سازی با به دست آوردن داده های ،(% 10 و 15 ، تجربی درصد جذب مواد جامد، می زان از دست دادن رطوبت و درصد رطوبت در محصول در غلظت های مختلف محلول اسمزی ( 5 3 و 4 ،2 ، 1:10 ) و مدت زمان غوطه وری ( 1 ، 1:8 ، 40 و 60 درجه سانتی گراد )، نسبت سیب زمینی به محلول اسمزی ( 1:6 ، دمای غوطه وری ( 30 ساعت) انجام شد . به منظور بررسی تأثیر تغی یرات در هر یک از پارامترهای عملیاتی بر روی متغیرهای کینتیک انتقال جرم، تحلیل حساسیت صورت استفاده شد و نتایج، حاکی از قدرت بالای مدل در پیش بینی خروجی های (ANN) پذیرفت. برای مدل سازی داده ها از شبکه عصبی مصنوعی سیستم و نیز حساسیت زیاد این خروجی ها به پارامتر نسبت نمونه به محلول اسمزی بود.

کلمات کلیدی

, سیب زمینی, آبگیری اسمزی, تحلیل حساسیت, شبکه عصبی مصنوعی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1017590,
author = {امیریوسفی, محمدرضا and محبی, محبت},
title = {بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبک ههای عصبی مصنوعی},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2009},
volume = {5},
number = {2},
month = {November},
issn = {1735-4161},
pages = {123--135},
numpages = {12},
keywords = {سیب زمینی، آبگیری اسمزی، تحلیل حساسیت، شبکه عصبی مصنوعی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبک ههای عصبی مصنوعی
%A امیریوسفی, محمدرضا
%A محبی, محبت
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2009

[Download]