نوزدهمین کنگره گیاه پزشکی ایران , 2010-07-31

عنوان : ( بهینه سازی فرمولاسیون Bacillus subtilis جهت مدیریت پوسیدگی ریشه و طوقه خیار توسط قارچ Pythium aphanidermatum )

نویسندگان: فاطمه صفری اصل , حمید روحانی , ماهرخ فلاح رستگار ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بقاء Bacillus subtilis در 14 حامل مختلف در شرایط یخچال و درجه حرارت اتاق بررسی شد.تمام حامل ها در 60 روز بقاء خود را حفظ کردند.همچنین شاخص پوسیدگی ریشه در خیار های تیمارهای تیمارشده با حامل کمپوست و گیاه خیار شاهد بدون آلودگی در مقایسه با سایر حامل ها کمتر بود.

کلمات کلیدی

, Bacillus subtilis , پوسیدگی ریشه و طوقه , خیار , Pythium aphanidermatum