چهارمین کنگره علوم دامی , 2010-09-18

عنوان : ( تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین )

نویسندگان: امین خضری , کامران رضا یزدی , محسن دانش مسگران , محمد مرادی شهر بابک , محمد رضا محمد آبادی , رضا طهماسبی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به منظور مطالعه منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین، از چهار راس گاو شیرده هلشتاین دارای فیستولای شکمبه در قالب طرح مربع لاتین ...

کلمات کلیدی

, منابع کربوهیدراتی, نرخ تجزیه, گوارش پذیری ظاهری, گاوهای شیرده هلشتاین