عنوان : ( تاثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برن تنی (in vitro) )
نویسندگان: الهام جانی , محسن دانش مسگران , سیدعلیرضا وکیلی ,چکیده
هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر استفاده از منابع مختلف کربوهیدراتهای غیر الیافی و اسانس نعناع فلفلی بر فراسنجه های تولید گاز پوسته تخم پنبه (شولوخه) میباشد. تینارهای آزمایشی شامل شولوخه، شولوخه همراه با منابع مختلف کربوهیدراتهای غیر الیافی (ساکارز و نشاسته) در مقادیر 0/0، 60 و 90 میلی گرم ماده خشک و اسانس نعناع فلفلی ....
کلمات کلیدی
, اسانس نعناع فلفلی, کربوهیدراتهای غیر الیافی, فراسنجه های تولید گاز شولوخه, شرایط برن تنی (in vitro)@inproceedings{paperid:1018328,
author = {الهام جانی and دانش مسگران, محسن and وکیلی, سیدعلیرضا},
title = {تاثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برن تنی (in vitro)},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم دامی},
year = {2010},
location = {ايران},
keywords = {اسانس نعناع فلفلی، کربوهیدراتهای غیر الیافی، فراسنجه های تولید گاز شولوخه، شرایط برن تنی (in vitro)},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برن تنی (in vitro)
%A الهام جانی
%A دانش مسگران, محسن
%A وکیلی, سیدعلیرضا
%J چهارمین کنگره علوم دامی
%D 2010