چهارمین کنگره علوم دامی , 2010-09-18

عنوان : ( تاثیر اسانس برخی از چاشنیها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی )

نویسندگان: محسن دانش مسگران , مهسا سجادیان , سیدعلیرضا وکیلی , حسین جهانی عزیزآبادی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی (سیر، دارچین، فلفل سیاه، زیره سبز و رازیانه) یا موننزین (به عنوان کنترل مثبت) بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) بررسی شد. تیمارهای ...

کلمات کلیدی

, اسانس چاشنیها, اسانس دانه گیاهان دارویی, فراسنجه های تولید گاز, علف خشک یونجه, شرایط آزمایشگاهی