ششمین کنگره صنایع غذایی , 1993-11-13
عنوان : ( بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک )
نویسندگان: فخری شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک
کلمات کلیدی
بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیکبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019434,
author = {شهیدی, فخری},
title = {بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک},
booktitle = {ششمین کنگره صنایع غذایی},
year = {1993},
location = {رامسر, ايران},
keywords = {بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی ویژگیهای ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک
%A شهیدی, فخری
%J ششمین کنگره صنایع غذایی
%D 1993