چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران , 2005-09-07
عنوان : ( افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه )
نویسندگان: فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه
کلمات کلیدی
افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماهبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019450,
author = {عمیدی فضلی, فرید and شهیدی, فخری and قدوسی, حمیدبهادر},
title = {افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه},
booktitle = {چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران},
year = {2005},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه},
}
%0 Conference Proceedings
%T افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه
%A عمیدی فضلی, فرید
%A شهیدی, فخری
%A قدوسی, حمیدبهادر
%J چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران
%D 2005