عنوان : ( بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن )
نویسندگان: محبوبه سرابی جماب , فخری شهیدی , برزگر، م ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن
کلمات کلیدی
بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن@inproceedings{paperid:1019453,
author = {سرابی جماب, محبوبه and شهیدی, فخری and برزگر، م},
title = {بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن},
booktitle = {دومین همایش بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {ايران},
keywords = {بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن
%A سرابی جماب, محبوبه
%A شهیدی, فخری
%A برزگر، م
%J دومین همایش بزرگ صنایع غذایی
%D 2006