دومین همایش بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-07

عنوان : ( بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن )

نویسندگان: محبوبه سرابی جماب , فخری شهیدی , برزگر، م ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن

کلمات کلیدی

بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1019453,
author = {سرابی جماب, محبوبه and شهیدی, فخری and برزگر، م},
title = {بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن},
booktitle = {دومین همایش بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {ايران},
keywords = {بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن
%A سرابی جماب, محبوبه
%A شهیدی, فخری
%A برزگر، م
%J دومین همایش بزرگ صنایع غذایی
%D 2006

[Download]