همایش سراسری علوم و صنایع غذایی , 2007-12-13
عنوان : ( روش های نوین انجماد در صنایع غذایی )
نویسندگان: فرید عمیدی فضلی , فخری شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1019501,
author = {عمیدی فضلی, فرید and شهیدی, فخری},
title = {روش های نوین انجماد در صنایع غذایی},
booktitle = {همایش سراسری علوم و صنایع غذایی},
year = {2007},
location = {ورامین, ايران},
keywords = {روش های نوین انجماد در صنایع غذایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T روش های نوین انجماد در صنایع غذایی
%A عمیدی فضلی, فرید
%A شهیدی, فخری
%J همایش سراسری علوم و صنایع غذایی
%D 2007