یازدهمین کنگره دامپزشکی ایران , 2000-03-06
عنوان : ( بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی )
نویسندگان: محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
یکی از مهم ترین روشهای کنترل کیفیت در صنایع غذایی با منشاء دامی سیستم HACCP است.
کلمات کلیدی
, HACCP , کنترل کیفیت مواد غذایی , مرغ و گوشتبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1020710,
author = {محسن زاده, محمد},
title = {بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی},
booktitle = {یازدهمین کنگره دامپزشکی ایران},
year = {2000},
location = {تهران, ايران},
keywords = {HACCP ، کنترل کیفیت مواد غذایی ، مرغ و گوشت},
}
%0 Conference Proceedings
%T بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی
%A محسن زاده, محمد
%J یازدهمین کنگره دامپزشکی ایران
%D 2000