علوم و صنایع کشاورزی, دوره (18), شماره (1), سال (2004-4) , صفحات (49-56)

عنوان : ( اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه و برخی از شاخصهای عملکرد در جوجه های گوشتی نر )

نویسندگان: احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , جواد پوررضا ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این آزمایش اثر آنزیم فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه ، قابلیت هضم پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی نر مرود ارزیابی قرار گرفت . آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 300 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه راس (Ross) در مدت 28 روز انجام شد . تیمارهای آزمایشی شامل استفاده از سطوح مختلف آنزیم فیتاز میکروبی ( صفر ، 250 ، 500 ، 750 و 1000 واحد در کیلوگرم ) در جیره پایه ذرت - سویا ( دارای کلسیم و فسفر کافی ) از سن یک الی 28 روزگی بود . از سن 21 روزگی به مدت سه روز کل فضولات تولید شده به منظور آنالیز اسیدهای آمینه جمع آوری گردید .

کلمات کلیدی

, فیتاز, قابلیت هضم اسید آمینه, پروتئین, جوجه گوشتی