عنوان : ( اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی )
نویسندگان: احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , حسن کرمانشاهی ,چکیده
در این آزمایش اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی بررسی گردید.
کلمات کلیدی
, فیتاز میکروبی, قابلیت هضم ظاهری پروتئین, اسیدهای آمینه, کلسیم, فسفر, آهن, روی, جوجه گوشتی@inproceedings{paperid:1021528,
author = {حسن آبادی, احمد and نصیری مقدم, حسن and کرمانشاهی, حسن},
title = {اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی},
booktitle = {اولین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور},
year = {2004},
location = {تهران, ايران},
keywords = {فیتاز میکروبی، قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن، روی،جوجه گوشتی},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین، اسیدهای آمینه، کلسیم، فسفر، آهن و روی در جیره غذایی جوجه های گوشتی
%A حسن آبادی, احمد
%A نصیری مقدم, حسن
%A کرمانشاهی, حسن
%J اولین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
%D 2004