پژوهش های صنایع غذایی, دوره (21), شماره (1), سال (2011-6) , صفحات (127-139)

عنوان : ( تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی )

نویسندگان: , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این مطالعه، پیراشکی تخمیری با آرد سویا غنی شد و تاثیر استفاده از دو پوشش صمغ متیل سلولز و کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پیراشکی بررسی شد. ابتدا خمیر پیراشکی با جایگزینی آرد سویا با آرد گندم در سطوح، 0، 5 و 10% تهیه و قالب‎زده شد، سپس سطح خمیر در دو حالت، با محلول صمغ کتیرا و متیل سلولز پوشش داده شده و در دمای C°150 و در زمان های 0، 2، 4،6 و 8 دقیقه سرخ شد. جایگزینی آرد سویا با آرد گندم تاثیر معنی‎داری بر میزان رطوبت و روغن محصولات نداشت (05/0P>) ولی حجم پیراشکی را به طور معنی‎دار (001/0P<) کاهش داد. تاثیر استفاده از پوشش صمغ بر میزان رطوبت معنی‎دار (05/0P>) نبود ولی در میزان روغن جذب شده کاهش معنی‎دار (05/0P<) ایجاد نمود. تاثیر پوشش به علت خصوصیت تشکیل دهنده فیلم و کاهش تخلخل پوسته در نمونه‎ها می‎باشد. پوشش دار کردن تاثیر معنی‎داری (05/0P>) بر حجم پیراشکی نداشت. خصوصیات رئولوژیکی خمیر تحت تاثیر افزودن آرد سویا تغییر نمود، افزودن 10% آرد سویا به طور معنی‎دار جذب آب خمیر را افزایش داد.

کلمات کلیدی

, پیراشکی, سرخ کردن, پوشش هیدروکلوئید, آرد سویا, کتیرا
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1023259,
author = {, and محبی, محبت and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی},
journal = {پژوهش های صنایع غذایی},
year = {2011},
volume = {21},
number = {1},
month = {June},
issn = {2008-515X},
pages = {127--139},
numpages = {12},
keywords = {پیراشکی، سرخ کردن، پوشش هیدروکلوئید، آرد سویا، کتیرا},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی
%A ,
%A محبی, محبت
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J پژوهش های صنایع غذایی
%@ 2008-515X
%D 2011

[Download]