هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , 2008-10-15

عنوان : ( بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری )

نویسندگان: محمد الهی , رودولف شیک ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در تولید صنعتی کریستال، کیفیت کریستال تولید شده وابسته به کیفیت فرآورده های میانی، همانند کریستال پایه اولیه می‎باشد. مشخصه کیفیت کریستال پایه تولیدی در کنار اندازه مطلق کریستال، ضریب پراکندگی اندازه کریستال و همچنین مقدار کریستالهای بهم چسبیده و ریز است، که نه تنها کیفیت کریستال پایه تشکیل شده را مشخص می‎کند، بلکه تعیین کننده کیفیت کریستال نهایی تولید شده نیز می‎باشد. استفاده از سیستم های آنالیز تصویری این امکان را می‎دهد که کیفیت کریستال ساکارز، از کریستال پایه استفاده شده تا کریستال نهایی تشکیل شده مشخص و تعیین گردد. در صنعت قند برای تشکیل هسته اولیه کریستال در تولید کریستال پایه اولیه و سپس شکر سفید معمولاً از سوسپانسیون پودر شکر در الکل (اسلوری) استفاده می‎شود. کیفیت کریستال پایه و یا کریستال شکر تولیدی مؤثر از کیفیت اسلوری استفاده شده بعنوان هسته اولیه کریستال می‎باشد. بطوریکه در آزمایشات انجام شده با مقایسه 6 نمونه اسلوری و تولید کریستال پایه تولید شده به روش کریستالیزاسیون در سرما از این 6 نمونه، به کمک سیستم مدرن آنالیز تصویری و تجزیه و تحلیل این اطلاعات به کمک روش آماری اندازه پراکندگی لگاریتمی و RRSB، اندازه ضریب پراکندگی کریستال‎ها در سوسپانسیون اسلوری و در کریستال‎های رشد داده شده ساکارز حاصله ، با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته اند. چرا که کیفیت هسته اولیه کریستال و کریستال پایه مشخص کننده کیفیت محصول تولیدی (شکر سفید) می‎باشد.

کلمات کلیدی

, آنالیز تصویری, کیفیت کریستال, ضریب پراکندگی کریستال, اسلوری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1023986,
author = {الهی, محمد and رودولف شیک},
title = {بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری},
booktitle = {هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {آنالیز تصویری، کیفیت کریستال، ضریب پراکندگی کریستال، اسلوری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری
%A الهی, محمد
%A رودولف شیک
%J هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2008

[Download]