عنوان : ( بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری )
نویسندگان: محمد الهی , رودولف شیک ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در تولید صنعتی کریستال، کیفیت کریستال تولید شده وابسته به کیفیت فرآورده های میانی، همانند کریستال پایه اولیه میباشد. مشخصه کیفیت کریستال پایه تولیدی در کنار اندازه مطلق کریستال، ضریب پراکندگی اندازه کریستال و همچنین مقدار کریستالهای بهم چسبیده و ریز است، که نه تنها کیفیت کریستال پایه تشکیل شده را مشخص میکند، بلکه تعیین کننده کیفیت کریستال نهایی تولید شده نیز میباشد. استفاده از سیستم های آنالیز تصویری این امکان را میدهد که کیفیت کریستال ساکارز، از کریستال پایه استفاده شده تا کریستال نهایی تشکیل شده مشخص و تعیین گردد. در صنعت قند برای تشکیل هسته اولیه کریستال در تولید کریستال پایه اولیه و سپس شکر سفید معمولاً از سوسپانسیون پودر شکر در الکل (اسلوری) استفاده میشود. کیفیت کریستال پایه و یا کریستال شکر تولیدی مؤثر از کیفیت اسلوری استفاده شده بعنوان هسته اولیه کریستال میباشد. بطوریکه در آزمایشات انجام شده با مقایسه 6 نمونه اسلوری و تولید کریستال پایه تولید شده به روش کریستالیزاسیون در سرما از این 6 نمونه، به کمک سیستم مدرن آنالیز تصویری و تجزیه و تحلیل این اطلاعات به کمک روش آماری اندازه پراکندگی لگاریتمی و RRSB، اندازه ضریب پراکندگی کریستالها در سوسپانسیون اسلوری و در کریستالهای رشد داده شده ساکارز حاصله ، با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفته اند. چرا که کیفیت هسته اولیه کریستال و کریستال پایه مشخص کننده کیفیت محصول تولیدی (شکر سفید) میباشد.
کلمات کلیدی
, آنالیز تصویری, کیفیت کریستال, ضریب پراکندگی کریستال, اسلوری@inproceedings{paperid:1023986,
author = {الهی, محمد and رودولف شیک},
title = {بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری},
booktitle = {هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {آنالیز تصویری، کیفیت کریستال، ضریب پراکندگی کریستال، اسلوری},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری
%A الهی, محمد
%A رودولف شیک
%J هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2008