بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22

عنوان : ( استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار )

نویسندگان: نسیم رئوفی , مصطفی مظاهری طهرانی , رضا فرهوش ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق اثرات افزودن آب و امولسیفایر ) PGPR ( بر خواص رنگ سطح شکلات شیری )از نظر پارامترهاای L* ، b* ، a* ، C* ، h° و WI ( با تکنیک پردازش تصویر 1 مورد بررسی قرار گرفتند. متغیرها عباارت بودناد از آب 3%( کا باا نمونا شااهد ماورد مقایسا قارار / 1 تا 3 / 7 و 11 %( و امولسیفایر در 5 سطح ) 3 /5 ،5 ، در 4سطح ) 3 گرفتند. آنالیز آماری توسط نرم افزار Minitab و ب کمک طرح nested نشان داد کا افازودن همزماان آب و امولسیفایر ب ساختار شکلات شیری روی تمام پارامترهای رنگ نمون ها اثرگذار بود. تنها شکلاتهای باا رطوبا کمتر از 5% از نظر اندازه ذرات تفاوت معنیداری با نمون شاهد نداشتند. از طرفای انادی سافیدی باا افازای رطوب ب شدت کاه یاف . همچنین همبستگی بالایی ) R = 1800 ( بین پارامترهای رنگ و دادههای سختی ب دس آمده از دستگاه سنج باف دیده شد.

کلمات کلیدی

, آب, امولسیفایر, پردازش تصویر, رنگ, شکلات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026032,
author = {رئوفی, نسیم and مظاهری طهرانی, مصطفی and فرهوش, رضا},
title = {استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {آب، امولسیفایر، پردازش تصویر، رنگ، شکلات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار
%A رئوفی, نسیم
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A فرهوش, رضا
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011

[Download]