پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (4), سال (2011-2) , صفحات (235-240)

عنوان : ( بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال )

نویسندگان: مریم آذری فر , محمدحسین حدادخداپرست , امیر حسین الهامی راد ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش، امکان تولید و مدت ماندگاری مارگارینی با قابلیت سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی به اجرا در آمد. فاکتورهای مورد آزمایش عبارت بودنداز: نوع مارگارین (اثر متقابل نوع روغن موجود در فاز روغنی (کانولا) و میزان رطوبت های مختلف (16 – 8 – 4%)) به عنوان فاکتور اول و مدت زمان نگهداری به عنوان فاکتور دوم. در این نوع مارگارین به علت اینکه مناسب حرارت دهی باشد از شیر در فاز آبی استفاده نگردیده است، نتایج آزمایشات بیانگر این بود که مارگارین های فرموله شده چه از لحاظ شیمیایی (عدد پراکسید) و چه از نظر میکروبی ( کپک و مخمر – کلیفرم – اشرشیا کلی و شمارش کلی باکتری) پس از 14 هفته نگهداری در دمای محیط (°23c)و دمای یخچال ( °5c) هنوز به نقطه دورریز بر اساس استاندارد های موجود نرسیده بودند.

کلمات کلیدی

, مارگارین مایع, روغن کلزا, ماندگاری, پراکسید
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1026276,
author = {مریم آذری فر and حدادخداپرست, محمدحسین and امیر حسین الهامی راد},
title = {بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
volume = {6},
number = {4},
month = {February},
issn = {1735-4161},
pages = {235--240},
numpages = {5},
keywords = {مارگارین مایع، روغن کلزا، ماندگاری، پراکسید},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال
%A مریم آذری فر
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A امیر حسین الهامی راد
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2011

[Download]