همایش ملی صنایع غذایی , 2012-02-28

عنوان : ( بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک )

نویسندگان: محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

زرشک یکی از محصولات کشاورزی است که در دنیا فقط در ایران به صورت انبوه کشت می شود. تولیدفراورده های جانبی این محصول رو به گسترش است. یکی از کاربردهای این محصول می تواند استفاده از آنتوسیانین های موجود در آن به عنوان رنگ طبیعی در محصولات غذایی باشد. این ترکیبات در عین مفید بودن برای سلامتی انسان، ارزش افزوده ی بسیار بالایی نیز دارند. دماوزمان حرارت دهی تاثیر بسزایی بر پایداری آنتوسیانین ها دارد .ساختمان آنتوسیانین ها تحت وساختمان کنفورماسیونی آنها بستگی دارد. در این پژوهش pH، تاثیر دما تخریب می شود;شدت تخریب به حضور اکسیِژن سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های عصاره زرشک در سه دمای 80،70 و 90 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت .نتایج نشان داد که تجزیه حرارتی آنتوسیانین های عصاره زرشک از معادله سنیتیکی درجه اول پیروی می کند. 1ساعت برای دماهای 90،80،70 درجه سانتی گراد بود. برای / 3و 03 /51 ،6/ مقادیر نیمه عمر به دست آمده به ترتیب 65 توصیف وابستگی دمایی تجزیه آنتوسیانین ها از معادله آرنیوس استفاده شد.مقدار انرژی فعال سازی عصاره زرشک 96/201 کیلوژول/مول به دست آمد.

کلمات کلیدی

, سنیتیک پایداری, حرارتی , آنتوسیانینهای زرشک
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026718,
author = {فرهادی چیتگر, محمد and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک},
booktitle = {همایش ملی صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {سنیتیک پایداری- حرارتی - آنتوسیانینهای زرشک},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک
%A فرهادی چیتگر, محمد
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J همایش ملی صنایع غذایی
%D 2012

[Download]