بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2011-11-22
عنوان : ( ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق )
نویسندگان: نسیم حسن پور , محبت محبی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این مقاله تاثیر پوشش هیدروکلوییدی و آرد سویا بر میزان رطوبت، رنگ و روغن فلافل مورد بررسی قرار گرفت.
کلمات کلیدی
, فلافل, سرخ کردن, متیل سلولزبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1026814,
author = {حسن پور, نسیم and محبی, محبت and وریدی, مهدی},
title = {ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {ايران},
keywords = {فلافل- سرخ کردن- متیل سلولز},
}
%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق
%A حسن پور, نسیم
%A محبی, محبت
%A وریدی, مهدی
%J بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2011