عنوان : ( استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ )
نویسندگان: میلاد فتحی , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
چروکیدگی یکی از تغییرات فیزیکی مهم طی فرآیند خشک کردن مواد غذایی می باشد
کلمات کلیدی
, آبگیری اسمزی, بعدفرکتالی, پروکیدگی, شبکه عصبی مصنوعیف کیوی خشک شده@inproceedings{paperid:1026831,
author = {فتحی, میلاد and محبی, محبت and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ},
booktitle = {همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {آبگیری اسمزی، بعدفرکتالی، پروکیدگی، شبکه عصبی مصنوعیف کیوی خشک شده},
}
%0 Conference Proceedings
%T استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ
%A فتحی, میلاد
%A محبی, محبت
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011