همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10

عنوان : ( بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ )

نویسندگان: فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با توجه به محدود بودن منابع تهیه طعم دهنده های طبیعی و بالا بودن قیمت آنها و نیز ذائقه مصرف کنندگان در اثر گذشت زمان، نیاز به معرفی طعم دهنده های جدید در بستنی احساس می گردد.

کلمات کلیدی

, بستنی نرم, طعم دهنده, پنیر خامه ای, سطح پاسخ
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1026832,
author = {مصطفوی ترقی, فاطمه سادات and مظاهری طهرانی, مصطفی and محبی, محبت},
title = {بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ},
booktitle = {همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2011},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {بستنی نرم، طعم دهنده، پنیر خامه ای، سطح پاسخ},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ
%A مصطفوی ترقی, فاطمه سادات
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A محبی, محبت
%J همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2011

[Download]