دومین همایش ملی صنایع غذایی , 2012-02-28

عنوان : ( بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی )

نویسندگان: مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پنیر تقلیدی، خصوصیات حسی، رنگ، صمغ گوار، پنیر معطر لیقوان .

کلمات کلیدی

, پنیر تقلیدی, خصوصیات حسی, رنگ, صمغ گوار, پنیر معطر لیقوان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1027305,
author = {حسینی, مرضیه and حبیبی نجفی, محمدباقر and محبی, محبت},
title = {بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی},
booktitle = {دومین همایش ملی صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {پنیر تقلیدی، خصوصیات حسی، رنگ، صمغ گوار، پنیر معطر لیقوان .},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی
%A حسینی, مرضیه
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A محبی, محبت
%J دومین همایش ملی صنایع غذایی
%D 2012

[Download]