بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
عنوان : ( بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان )
نویسندگان: مهلا رجبلو , سید محمدتقی حامدموسویان ,فایل: Free Preview
بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1028574,
author = {رجبلو, مهلا and حامدموسویان, سید محمدتقی},
title = {بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان},
booktitle = {بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2011},
location = {تهران, ايران},
keywords = {-},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر محلول کلرید سدیم و ساکاروز بر آبگیری اسمزی بادمجان
%A رجبلو, مهلا
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%J بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2011