عنوان : ( ارزیابی خشک کردن تحت خلاء محصول شلغم به منظور مصارف دارویی )
نویسندگان: هادی منفرد , حسن صدرنیا , مهدی خجسته پور , باقر عمادی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بکارگیری خشک کن های صنعتی از جمله انواع خلایی در مقایسه با روشهای سنتی بدلیل مقبولیت کیفیت و میزان تولید بالاتر بسرعت در حال گسترش است. مطالعه و ارزیابی کارکرد خشک کن های خلایی می تواند با توجه به گستردگی استفاده از آنها در کاهش میزان ضایعات و افزایش بهره وری اقتصادی آنها موثر باشد. بدین منظور میزان چروکیدگی محصول نهایی و مدت زمان لازم بترتیب بعنوان شاخص های کیفی و کمی برای ارزیابی خشک کردن تحت خلاء برگه های شلغم مورد مطالعه قرار گرفتند. برای این منظور اثر فاکتور خلاء در سه سطح 10، 20 و 30 کیلو پاسکال مطلق و در دمای ثابت 60 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش ها نشان دادند که فاکتور خلاء بر زمان خشک شدن و چروکیدگی موثر است. بهترین نتیجه با بکارگیری خلا 10 کیلو پاسکال بدست آمد که در این شرایط میزان چروکیدگی به 12/38 درصد کاهش یافت و زمان خشک شدن نیز در این شرایط 5/3 ساعت بود.
کلمات کلیدی
, چروکیدگی, شلغم, خشک کن خلاء, خشک کردن@inproceedings{paperid:1031675,
author = {منفرد, هادی and صدرنیا, حسن and خجسته پور, مهدی and عمادی, باقر},
title = {ارزیابی خشک کردن تحت خلاء محصول شلغم به منظور مصارف دارویی},
booktitle = {سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی},
year = {2012},
location = {فسا, ايران},
keywords = {چروکیدگی، شلغم، خشک کن خلاء، خشک کردن},
}
%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی خشک کردن تحت خلاء محصول شلغم به منظور مصارف دارویی
%A منفرد, هادی
%A صدرنیا, حسن
%A خجسته پور, مهدی
%A عمادی, باقر
%J سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
%D 2012