عنوان : ( بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی )
نویسندگان: محمد حسن کمانی , امید صفری , امیر ایزد پناهی , سوگل مظلوم ,چکیده
بافت ماهی در مقایسه با بافت پستانداران و پرندگان به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه و اکسایش آن ها بعد از مرگ، سریعتر دچار فساد می گردد. با توجه به توسعه توجه عمومی به مصرف محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به ایمنی زیستی، یکی از چالش های پیش روی صنعت، شناسایی پتانسیل آنتی بیوتیکی، آنتی اکسیدانی و پروبیوتیکی گیاهان بومی دارویی می باشد.
کلمات کلیدی
, فرآورده های شیلاتی, گیاهان دارویی, فساد, آنتی اکسیدان, عصاره@inproceedings{paperid:1032073,
author = {محمد حسن کمانی and صفری, امید and امیر ایزد پناهی and سوگل مظلوم},
title = {بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی},
booktitle = {همایش ملی آبزیان},
year = {2012},
location = {بوشهر, ايران},
keywords = {فرآورده های شیلاتی، گیاهان دارویی، فساد، آنتی اکسیدان، عصاره},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی
%A محمد حسن کمانی
%A صفری, امید
%A امیر ایزد پناهی
%A سوگل مظلوم
%J همایش ملی آبزیان
%D 2012