استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان , 2012-12-13
عنوان : ( پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش )
نویسندگان: محمدامین مهرجردی , سیدعلیرضا وکیلی , محسن دانش مسگران ,فایل:
Full Text

چکیده
هدف از این مطالعه ، بررسی تاثیر استفاده از ضایعات کشمش بر پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی بود. دوازده رأس میش بلوچی آبستن شکم دوم بر اساس تاریخ زایش احتمالی دو هفته قبل از زایش به صورت تصادفی انتخاب و با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در 3 گروه، 4 تایی تقسیم شدند. با استفاده از ضایعات کشمش در جیره ایزومر سیس 9 ،(VA) مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع، اسیدهای چرب بلند زنجیر، اولئیک اسید، واکسنیک اسید و لینولنیک اسید در شیر افزایش و مجموع اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب (CLA) ترانس 11 لینولئیک اسید .(P<0/ کوتاه زنجیر، اسیدچرب متوسط زنجیر کاهش یافت( 01