عنوان : ( بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE )
نویسندگان: هما بقائی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , زرین اسحاقی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
@article{paperid:1035711,
author = {بقائی, هما and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی and زرین اسحاقی},
title = {بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE},
journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی},
year = {2013},
volume = {2},
number = {1},
month = {July},
issn = {2252-0937},
pages = {36--17},
numpages = {-19},
keywords = {پروتئولیز - ترد شدن - شترمرغ - SDS-PAGE - کاهشpH},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE
%A بقائی, هما
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%A زرین اسحاقی
%J پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
%@ 2252-0937
%D 2013