بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها )

نویسندگان: سمیه بهفر , فریده طباطبائی یزدی , آیناز علیزاده , مهدی کاویانی , مهسان ایرجی فر ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

هسته انگور

کلمات کلیدی

هسته انگور
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1036986,
author = {بهفر, سمیه and طباطبائی یزدی, فریده and آیناز علیزاده and کاویانی, مهدی and ایرجی فر, مهسان},
title = {تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {ايران},
keywords = {هسته انگور},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها
%A بهفر, سمیه
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A آیناز علیزاده
%A کاویانی, مهدی
%A ایرجی فر, مهسان
%J بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]