عنوان : ( استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی )
نویسندگان: حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی ,چکیده
باکتریوسین ها پپتیدها ی ریبوزومی سنتز کننده و غیر سمی هستند که توسط باکتری های اسید لاکتیک تولید می شوند.
کلمات کلیدی
, باکتریوسین, نگهدارنده های طبیعی, استخراج, خالص سازی@inproceedings{paperid:1037060,
author = {زنگانه, حسین and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and عدالتیان دوم, محمدرضا and الناز میلانی},
title = {استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {باکتریوسین، نگهدارنده های طبیعی،استخراج، خالص سازی},
}
%0 Conference Proceedings
%T استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی
%A زنگانه, حسین
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A الناز میلانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013