عنوان : ( بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها )
نویسندگان: حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی ,چکیده
انتروکوکوس ها باکتری های غالب در بسیاری از مواد غذایی از جمله سبزیها ، فراورده های غذایی و گوشتی هستند.
کلمات کلیدی
, انتروکوکوس, مقاومت به آنتی بیوتیک, فعالیت همولیتیکی@inproceedings{paperid:1037061,
author = {زنگانه, حسین and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and عدالتیان دوم, محمدرضا and الناز میلانی},
title = {بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {انتروکوکوس، مقاومت به آنتی بیوتیک،فعالیت همولیتیکی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
%A زنگانه, حسین
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A الناز میلانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013