پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7) , صفحات (107-115)
عنوان : ( بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه )
نویسندگان: محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی ,فایل: Full Text
چکیده
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه
کلمات کلیدی
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانهبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@article{paperid:1037606,
author = {فرهادی چیتگر, محمد and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی and شهیدی, فخری},
title = {بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2015},
volume = {11},
number = {2},
month = {July},
issn = {1735-4161},
pages = {107--115},
numpages = {8},
keywords = {بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه
%A فرهادی چیتگر, محمد
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%A شهیدی, فخری
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2015