عنوان : ( کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو )
نویسندگان: ارمغان سالم , محبت محبی , سید احمد شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در بین ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، رنگ به عنوان مهم ترین ویژگی های ظاهری در درک کیفیت مطرح شده است. ماشین بینایی روشی غیر تخریبی و علمی برای اندازه گیری الگوی رنگ در سطوح رنگی غیر یکنواخت است.
کلمات کلیدی
, کیک, گزو, رنگ سنجی, پردازش تصویر@inproceedings{paperid:1037944,
author = {ارمغان سالم and محبی, محبت and سید احمد شهیدی},
title = {کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {کیک، گزو، رنگ سنجی، پردازش تصویر},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو
%A ارمغان سالم
%A محبی, محبت
%A سید احمد شهیدی
%J بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی
%D 2013