بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی )

نویسندگان: پریسا رحیمی دوگاهی , فخری شهیدی , شادی بلوریان , علی محمدی ثانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

رنگ اولین چیزی است که توجه مشتری به آن جلب می شود و این مشاهده غالباً پیش زمینه ای در مورد عوامل دیگر کیفیت نظیر طعم یا بو ایجاد می کند.

کلمات کلیدی

, پاستیل, رنگ سنجی, گوجه فرنگی, هانتر
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1037980,
author = {پریسا رحیمی دوگاهی and شهیدی, فخری and شادی بلوریان and علی محمدی ثانی},
title = {بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {پاستیل، رنگ سنجی، گوجه فرنگی، هانتر لب},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی
%A پریسا رحیمی دوگاهی
%A شهیدی, فخری
%A شادی بلوریان
%A علی محمدی ثانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]