بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
عنوان : ( بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی )
نویسندگان: پریسا رحیمی دوگاهی , فخری شهیدی , علی محمدی ثانی , شادی بلوریان ,فایل: Full Text
چکیده
گوجه فرنگی یکی از محصولات عمده کشاورزی در ایران و جهان است.
کلمات کلیدی
, پاستیل, گوجه فرنگی, بافت, هیدروکولوئیدبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1037983,
author = {پریسا رحیمی دوگاهی and شهیدی, فخری and علی محمدی ثانی and شادی بلوریان},
title = {بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {پاستیل، گوجه فرنگی، بافت، هیدروکولوئید},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی
%A پریسا رحیمی دوگاهی
%A شهیدی, فخری
%A علی محمدی ثانی
%A شادی بلوریان
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013