بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر )

نویسندگان: فاطمه صادقی , فخری شهیدی , آرش کوچکی , محبت محبی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش فرآورده ای نوین از بادام تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه شیر بادام فرموله گردید.

کلمات کلیدی

, پاستیل میوه ای, بادام, پردازش تصویر, ارزیابی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1037984,
author = {صادقی, فاطمه and شهیدی, فخری and کوچکی, آرش and محبی, محبت},
title = {ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {پاستیل میوه ای، بادام، پردازش تصویر، ارزیابی حسی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر
%A صادقی, فاطمه
%A شهیدی, فخری
%A کوچکی, آرش
%A محبی, محبت
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]