عنوان : ( تعیین میزان باقیمانده نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده عرضه شده در مشهد )
نویسندگان: مریم ترابیان کاخکی , محمد محسن زاده , امیر افخمی گلی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
گوشت و فرآورده های آن از جمله منابع با ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردند.
کلمات کلیدی
, نیتریت, فرآورده های گوشتی, اسپکتروفوتومتری@inproceedings{paperid:1039528,
author = {ترابیان کاخکی, مریم and محسن زاده, محمد and افخمی گلی, امیر},
title = {تعیین میزان باقیمانده نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده عرضه شده در مشهد},
booktitle = {21th National congress of food science and technology},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {نیتریت، فرآورده های گوشتی، اسپکتروفوتومتری},
}
%0 Conference Proceedings
%T تعیین میزان باقیمانده نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده عرضه شده در مشهد
%A ترابیان کاخکی, مریم
%A محسن زاده, محمد
%A افخمی گلی, امیر
%J 21th National congress of food science and technology
%D 2013