بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی )

نویسندگان: مسعود گوهری , محمدحسین حدادخداپرست , امیرحسین الهامی راد , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

سرشاخه گلدار کاکوتی در بهار و تابستان سال 1391 از دامنه سهند جمع آوری و در سایه خشک شدند و برگ ها بدقت جدا شده و توسط آسیاب صنعتی پودر گردیدند. پودر حاصل از الکهای با مش 10 و 100 عبور داده شد. پودر کاکوتی را با آب مقطر دیونیزه مخلوط کرده، 2 روز خیس خورده و صاف شد. میزان ترکیبات فنلی عصاره حاصل توسط اعداد جذب دستگاه اسپکتروفتومتری با 3 تکرار بدست آمد. نتایج و بحث : از بین نمونه های تیمار شده، نمونه ای که مورد تیمار اولترا 40 قرار گرفته بود بیشترین میزان فنل را داشت و نمونه با تیمار اولترا 60 حاوی کمترین میزان ترکیبات فنلی بود. میزان ترکیبات فنولی با انجام تیمار مایکروویو نسبت به نمونه شاهد کاهش می یابد ولی رابطه معنی داری با اولتراسوند نداشت.

کلمات کلیدی

, " ترکیبات فنولی ", کاکوتی " ", " مایکروویو ", " اولتراسوند
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1039967,
author = {مسعود گوهری and حدادخداپرست, محمدحسین and امیرحسین الهامی راد and امید صفری},
title = {اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {" ترکیبات فنولی "، کاکوتی " "،" مایکروویو "،" اولتراسوند},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی
%A مسعود گوهری
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A امیرحسین الهامی راد
%A امید صفری
%J بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]