تحقیقات مهندسی کشاورزی, دوره (14), شماره (3), سال (2013-10) , صفحات (97-112)

عنوان : ( بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق )

نویسندگان: پروین شرایعی , رضا فرهوش , هاشم پورآذرنگ , محمدحسین حدادخداپرست ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق تاثیر پیش تیمارهای قبل از سرخ کردن (بلانچینگ در آب 85 درجه سلسیوس حاوی 5/0 درصد کلرید کلسیم به مدت 6 دقیقه و سپس فرو بردن در محلول 1 درصد کربوکسی متیل سلولز، بلانچینگ در آب 85 درجه سلسیوس حاوی 5/0 درصد کلرید کلسیم به مدت 6 دقیقه و سپس فرو بردن در محلول 2 درصد ثعلب و تیمار شاهد) و همچنین تاثیر نوع روغن (روغن کانولا، روغن کانولا حاوی 1/0 درصد روغن مغز بنه، روغن کانولا حاوی 100 پی پی ام TBHQ و روغن کانولا حاوی 100 پی پی ام مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه) بر سینتیک دفع رطوبت و جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرایند سرخ کردن عمیق مطالعه شد. نتایج نشان می دهد میزان دفع رطوبت و جذب روغن با افزایش زمان سرخ کردن افزایش می یابد (ضریب تبیین بیش از 91/0). روغن حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی باعث کاهش دفع رطوبت و جذب روغن می شود و کارایی روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن معادل کارایی آنتی اکسیدان سنتزی قدرتمند TBHQ است. پیش تیمارهای قبل از فرایند باعث کاهش دفع رطوبت و جذب روغن می شوند و کارایی صمغ کربوکسی متیل سلولز نسبت به ورود روغن و خروج رطوبت از مارایی صمغ ثعلب بیشتر است.

کلمات کلیدی

, ثعلب, جذب روغن, روغن مغز بنه, سرخ کردن, کربوکسی متیل سلولز, مواد صابونی ناشونده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1040181,
author = {پروین شرایعی and فرهوش, رضا and پورآذرنگ, هاشم and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق},
journal = {تحقیقات مهندسی کشاورزی},
year = {2013},
volume = {14},
number = {3},
month = {October},
issn = {1735-5672},
pages = {97--112},
numpages = {15},
keywords = {ثعلب، جذب روغن، روغن مغز بنه، سرخ کردن، کربوکسی متیل سلولز، مواد صابونی ناشونده},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق
%A پروین شرایعی
%A فرهوش, رضا
%A پورآذرنگ, هاشم
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J تحقیقات مهندسی کشاورزی
%@ 1735-5672
%D 2013

[Download]