اولین همایش میان وعده های غذایی , 2014-04-30
عنوان : ( بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن )
نویسندگان: علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , بهروز علی زاده بهبهانی , منصور سعیدی , آرش قیطران پور ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1041147,
author = {وسیعی, علیرضا and طباطبائی یزدی, فریده and علی زاده بهبهانی, بهروز and سعیدی, منصور and قیطران پور, آرش},
title = {بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن},
booktitle = {اولین همایش میان وعده های غذایی},
year = {2014},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {کیمچی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن
%A وسیعی, علیرضا
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A علی زاده بهبهانی, بهروز
%A سعیدی, منصور
%A قیطران پور, آرش
%J اولین همایش میان وعده های غذایی
%D 2014