عنوان : ( تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار )
نویسندگان: مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی ,چکیده
امروزه با توجه به افزایش روز افزون سبک زندگی و پیشرفت بیماری ها، تمایل مصرف کننده نسبت به مصرف میوه ها و سبزیجات تازه به عنوان مواد غذایی ارتقاء دهنده سلامت به سرعت در حال رشد است. ایران از مناطق اصلی تولید انار محسوب می شود. از طرفی دوره ی رسیدن و مصرف میوه های تازه مانند انار نسبتاً کوتاه است. بعلاوه مصرف انار عمدتا به دلیل خارج کردن سخت دانه ها چندان متداول نمی باشد، در حال حاضر دانه های انار آماده مصرف بعلت سهولت مصرف، ارزش تغذیه ای و خصوصیات حسی منحصر به فرد عامه پسند شدند. دانه های انار بسته بندی شده راه جدیدی برای استفاده بهینه و ارزش افزوده از جمله استفاده میوه درجه پایین با نقص های سطحی پوست مانند ترک، شکاف و آفتاب سوختگی را ارائه می دهد. بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده امکان به تاخیر انداختن میزان تنفس و افزایش مدت ماندگاری میوه تازه را فراهم می کند. پوشش های خوراکی نیز به عنوان مانعی در برابر مهاجرت رطوبت و گاز عمل می کنند و برخی مانند کیتوزان خاصیت ضدمیکروبی و ضدقارچی نیز دارند.
کلمات کلیدی
, اتمسفر اصلاح شده, پوششدهی, دانه های انار, کیتوزان, ماندگاری.@inproceedings{paperid:1042822,
author = {قربانی, مریم and صداقت, ناصر and الناز میلانی and کوچکی, آرش},
title = {تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار},
booktitle = {بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2014},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {اتمسفر اصلاح شده، پوششدهی، دانه های انار، کیتوزان، ماندگاری.},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار
%A قربانی, مریم
%A صداقت, ناصر
%A الناز میلانی
%A کوچکی, آرش
%J بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2014