اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30

عنوان : ( بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن )

نویسندگان: اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش، کشمش سبز با پوشش خوراکی لییپیدی موم کارنوبا همراه و بدون اسانس آویشن پوشش دهی شد و پس از بسته بندی در دماهای 20، 35 و 50 درجه سانتیگراد برای مدت 12 هفته نگهداری شد. در طی مدت نگهداری، درصد آفت-زدگی و ویژگی های حسی شامل رنگ، بافت، طعم و پذیرش کلی ارزیابی شد. نتایج نشان داد اگرچه اثر پوشش دهی بر درصد آفت زدگی و امتیازات طعم و پذیرش کلی معنی دار نبود، اما استفاده از پوشش خوراکی به طور معنی داری بر بافت و رنگ کشمش تاثیر گذاشت و سبب افزایش زمان ماندگاری کشمش شد. دما و زمان نگهداری نیز اثرات معنی داری را بر تمامی صفات حسی نشان دادند. حداکثر زمان ماندگاری (394 روز) بر اساس پذیرش کلی برای پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن در دمای 20 درجه سانتیگراد به دست آمد

کلمات کلیدی

, کشمش, زمان ماندگاری, موم کارنوبا, اسانس آویشن, روش تسریع شده