عنوان : ( تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید )
نویسندگان: آزاده ظهوری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
چغندرهای قرمز به عنوان یک سوبسترا برای عصاره چغندر پروبیوتیک بوسیله چهار گونه باکتری اسیدلاکتیک (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum) ارزیابی شدند:تمام کشت های لاکتیکی قادر به استفاده سریع از عصاره چغندر قرمز و تولید لاکتیک اسید بودند.گرچه L. acidophilus و L. plantarum مقدار بیشتری اسیدلاکتیک نسبت به کشت های دیگر تولید کردند و PH عصاره تخمیری را از میزان اولیه 3.6 بعد از 84 ساعت تخمیر در دمای 30°C به کمتر از 8.4 کاهش دادند.این تحقیق نشان می دهد که عصاره چغندر می تواند به عنوان یک نوشیدنی پروبیوتیک که خواص درمانی فراوانی دارد مورد استفاده قرار گیرد.
کلمات کلیدی
, کلمات کلیدی:عصاره چغندر قرمز, پروبیوتیک, باکتری های اسیدلاکتیک@inproceedings{paperid:1043419,
author = {ظهوری, آزاده and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید},
booktitle = {اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور},
year = {2014},
location = {ايران},
keywords = {کلمات کلیدی:عصاره چغندر قرمز،پروبیوتیک،باکتری های اسیدلاکتیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید
%A ظهوری, آزاده
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور
%D 2014