اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور , 2014-05-08

عنوان : ( تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید )

نویسندگان: آزاده ظهوری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

چغندرهای قرمز به عنوان یک سوبسترا برای عصاره چغندر پروبیوتیک بوسیله چهار گونه باکتری اسیدلاکتیک (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus plantarum) ارزیابی شدند:تمام کشت های لاکتیکی قادر به استفاده سریع از عصاره چغندر قرمز و تولید لاکتیک اسید بودند.گرچه L. acidophilus و L. plantarum مقدار بیشتری اسیدلاکتیک نسبت به کشت های دیگر تولید کردند و PH عصاره تخمیری را از میزان اولیه 3.6 بعد از 84 ساعت تخمیر در دمای 30°C به کمتر از 8.4 کاهش دادند.این تحقیق نشان می دهد که عصاره چغندر می تواند به عنوان یک نوشیدنی پروبیوتیک که خواص درمانی فراوانی دارد مورد استفاده قرار گیرد.

کلمات کلیدی

, کلمات کلیدی:عصاره چغندر قرمز, پروبیوتیک, باکتری های اسیدلاکتیک
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1043419,
author = {ظهوری, آزاده and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید},
booktitle = {اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور},
year = {2014},
location = {ايران},
keywords = {کلمات کلیدی:عصاره چغندر قرمز،پروبیوتیک،باکتری های اسیدلاکتیک},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید
%A ظهوری, آزاده
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور
%D 2014

[Download]