عنوان : ( امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی )
نویسندگان: عاطفه پور مهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
پودرسیب زمینی فراورده ای با اهمیت بالا میب اشد که میتوان ازآن درفرمولاسیون بسیاری ازمواد غذایی ازجمله سوپ ها اسنک ها سس ها و ماکارونی و غذای کودک استفاده کرد دراین پژوهش ازروش سطح پاسخ و نیز طرح مرکب مرکزی برای بررسی تاثیر غلظت صمغ عربی نسبت پوره به آب و زمان هم زدن برخصوصیات کف زایی دانسیته و پایداری کف پوره سیب زمینی وبهینه سازی شرایط تولید کف با استفاده ازپایدار کننده صمغ عربی استفاده گردید طبق نتایج حاصل ازاین پژوهش درغلظت 0/77 درصد صمغ عربی زمان همزدن 6/8دقیقه و نسبت پوره به آب 1:2 کف بهینه با کمترین دانسیته و بیشترین میزان پایداری حاصل گردید.
کلمات کلیدی
, پوره سیب زمینی, کف پوشی, روش سطح پاسخ, صمغ عربی@inproceedings{paperid:1053077,
author = {عاطفه پور مهدی and محبی, محبت and اشرف گوهری اردبیلی and وریدی, مهدی},
title = {امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی},
booktitle = {دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2013},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {پوره سیب زمینی، کف پوشی، روش سطح پاسخ، صمغ عربی},
}
%0 Conference Proceedings
%T امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی
%A عاطفه پور مهدی
%A محبی, محبت
%A اشرف گوهری اردبیلی
%A وریدی, مهدی
%J دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2013