عنوان : ( بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی )
نویسندگان: بابک فرجی گوگردچی , زهرا امام جمعه , محمد الهی , محبت محبی , حسن جوکی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق، تاثیر صمغ دانه قدومه شیرازی بر روی خواص فیزیکی و پایداری خامه قنادی مورد برر سی قرار گرفت. صمغ قدومه در چهار سطح 0.05، 0.1، 0.2 و 0.3 در صد وزنی/ وزنی به خامه با در صد چربی 33 % ا ضافه گردید و پس از گذراندن 24 ساعت در دمای 5 درجه سانتیگراد، عمل هوادهی بر روی خامه انجام گرفت. جهت برر سی تاثیر صمغ دانه قدومه، پارامتر های مقدار افزایش حجم، مقدار آب اندازی، درصد افت ارتفاع و گرانروی خامه قنادی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج آزمایش ها نشان دادند که با افزایش درصد صمغ دانه قدومه تا سطح 0.05 درصد، مقدار، افزایش حجم افزایش و مقدار آب اندازی کاهش یافت ولی در مقادیر گرانروی و درصد افت ارتفاع تفاوت معنی داری درسطح اطمینان 95 % مشاهده نشد. با اضافه کردن مقادیر بیشتر صمغ دانه قدومه، خواص فیزیکی و پایداری خامه قنادی بهبود نیافت و مقادیر افزایش حجم و گرانروی کاهش یافت و درصد افت ارتفاع افزایش معنی داری داشتند.
کلمات کلیدی
, خامه قنادی, پایداری, صمغ قدومه, گرانروی@inproceedings{paperid:1053078,
author = {فرجی گوگردچی, بابک and زهرا امام جمعه and الهی, محمد and محبی, محبت and حسن جوکی},
title = {بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی},
booktitle = {سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی},
year = {2014},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {خامه قنادی، پایداری، صمغ قدومه، گرانروی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی
%A فرجی گوگردچی, بابک
%A زهرا امام جمعه
%A الهی, محمد
%A محبی, محبت
%A حسن جوکی
%J سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
%D 2014